Body Equipe Benelux Body Equipe Benelux

Wij bieden u nu de mogelijkheid om de Beauty Lab ook voor een vast bedrag per maand te leasen met 0% rente!. Na de looptijd bent u volledig* eigenaar van het apparaat. Klik op de onderstaande link en vul uw gewenste eigen bijdrage in en bereken op basis van 36, 48 of 60 maanden (huur/koop) het bedrag per maand, vul de gevraagde gegevens in en binnen een paar seconden ontvangt u een zakelijk voorstel zonder rompslomp.

De Beauty Lab nu in 3 professionele uitvoeringen

The Beauty Lab Face:
Een compact systeem met 3 technieken voor elke huidspecialist.
Radiofrequentie, micro-currentie en een peelingspatel. In combinatie met de speciaal voor de Beauty Lab ontwikkelde producten voor het beste resultaat.

The Beauty Lab Body:
Word de body specialist! Een compleet systeem met 4 technieken, radiofrequentie, cavitatie, micro-currentie en stretch mark. De speciale body line producten maken u tot een ware body specialist om resultaat gerichte behandelingen te kunnen geven.

The Beauty Lab Combi:
Het beste voor twee werelden. U kunt zowel voor het lichaam als gezicht de beste resultaat gerichte behandelingen aanbieden.
Met de speciaal ontwikkelde cosmetische productlijn perfecte resultaten leveren. Met 5 technieken, radiofrequentie, micro-currentie, peeling spatel, cavitatie en stretch mark.

*Om volledig eigenaar te worden van het apparaat dient u na de looptijd nog eenmalig 7,5% van de bruto verkoopprijs te voldoen.
Kies uw concept
Maandbedrag Concept:


Looptijd:


Vul hier uw eigenbijdrage in(incl. eventuele al betaalde borg):


Bereken
Wanneer het maandbedrag overeenkomt met uw verwachtingen vult u de bedrijfsgegevens in voor een zakelijk voorstel.
Uw gegevens Voer uw klantgegevens in aan de hand van de bij de kamer van Koophandel geregistreerde gegevens.