Body Equipe Lease

Zelf niet de financiële middelen om een Beauty Lab aan te schaffen of u wilt uw liquide middelen niet aanbreken?

Géén probleem! Body Equipe Lease is een Full Operational lease optie waarbij u de Beauty Lab voor een vaste prijs per maand leaset. Zonder verdere bijkomende kosten. Dus u weet precies waar u aan toe bent.

De Beauty Lab voor een vast bedrag per maand zonder uren in te kopen?
Omdat we alles binnen eigen beheer hebben, kunnen we u nu de mogelijkheid bieden om de Beauty Lab ook voor een vast bedrag per maand te huren. Dit is een huurovereenkomst, waarbij u geen bijkomende kosten als onderhoud en updates voor onze rekening zijn.

Bereken hieronder direct uw maandlasten en vul uw gewenste Beauty Lab in, bereken het maandbedrag op basis van shortlease tot zelfs 36, 48 of 60 maanden huur (operational), vul de gevraagde gegevens in en binnen een paar seconden ontvangt u een zakelijk voorstel zonder rompslomp.

De Beauty Lab nu in 3 professionele uitvoeringen :

The Beauty Lab Face:

Een compact systeem met 3 technieken voor elke huidspecialist.
Radiofrequentie, micro-currentie en een peelingspatel. In combinatie met de speciaal voor de Beauty Lab ontwikkelde producten voor het beste resultaat.

The Beauty Lab Body:

Word de body specialist! Een compleet systeem met 4 technieken, radiofrequentie, cavitatie, micro-currentie en stretch mark. De speciale body line producten maken u tot een ware body specialist om resultaat gerichte behandelingen te kunnen geven.

The Beauty Lab Combi:

Het beste voor twee werelden. U kunt zowel voor het lichaam als gezicht de beste resultaat gerichte behandelingen aanbieden.
Met de speciaal ontwikkelde cosmetische productlijn perfecte resultaten leveren. Met 5 technieken, radiofrequentie, micro-currentie, peeling spatel, cavitatie en stretch mark.

 

Interesse in onze diensten? Huur direct online